Nintendo Direct content gelekt

Vanavond om 23.00uur kunnen we gaan genieten van een nieuwe Nintendo Direct. Hierin zal de Japanse spellenreus zijn lineup bekend maken voor de lente en worden we wellicht verrast op nieuwe functionaliteiten? De content voor de Direct uitzending is uitgelekt en wij hebben de details voor je!

Het grootste speerpunt in de aankomende Nintendo Direct is de mogelijkheid om Super Nintendo games af te spelen op de Nintendo 3DS. Deze ondersteuning zou vanavond worden aangekondigd, maar is gelekt via de website N1ntendo.

De Super Nintendo ondersteuning is volgens bronnen alleen mogelijk voor de New Nintendo 3DS, welke vorig jaar op de markt verschen. Of de originele Nintendo 3DS en Nintendo 2DS later worden ondersteund, is nog onbekend.

Ook is nog onduidelijk hoe de Super Nintendo-ondersteuning wordt toegevoegd. Bij voorgaande consoles van Nintendo werden de games digitaal uitgebracht in de eShop, waar je deze kon aanschaffen. Zo bestaat er al de mogelijkheid om Game Boy spellen op de 3DS te kopen.

Vanavond kun je ook nog verwachten de volgende games te zien:

  • Fire Emblem Fates

  • Lost Reavers

  • Mario & Sonic op de Olympische Spelen in Rio

  • Metroid Prime: Federation Force

  • Monster Hunter Generations

  • Star Fox Zero (met ‘Zero Print Edition’?)

  • YO-KAI-WATCH

ninty direct lekkie

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rianne Elyse
8 jaren geleden

Pff thanks dat scheelt weer kijken, had nog stille hoop voor de NX met een vleugje Zelda maar helaas..

0
0
StarGamers
8 jaren geleden

Vanwege het lekken van de content van de aankomende Nintendo Direct maakt Nintendo wellicht nog een aanpassing? Maar wij verwachten dat de NX en nieuwe Zelda ergens rond de E3 uit de doeken wordt gedaan. Anders hebben ze daar natuurlijk niks te showen 😉

0
0
NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x