Battalion 1944 Stretch Goals trailer

Misschien was het je ontgaan, of heb je een tijdje onder een steen gezeten, maar er komt een nieuwe WW2 shooter aan. Deze heeft de naam Battalion 1944 en is op dit moment een daverend succes op Kickstarter!

Een klein tijdje geleden werd deze aankomende Tweede Wereldoorlog shooter onthuld op Kickstarter. De game is een daverend succes, want ontwikkelaar Bulkhead Interactive vroeg om 100.000 Engelse ponden om de ontwikkeling van de game te financieren en dat bedrag werd binnen vier dagen opgehaald. Ondertussen staat de teller zelfs bijna op 300.000 pond.

Battalion 1944 speelt zich af tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog en neemt ons mee naar de straten van Carentan en de bossen van Bastogne. De game wil de magie van klassiekers als Medal of Honor, Call of Duty 2 en Day of Defeat bieden, maar probeert tegelijkertijd wel zo authentiek mogelijk te zijn. Het spel maakt gebruik van de Unreal Engine 4 en draait volledig om multiplayer-gevechten, al is een van de doelen om een singleplayer ervaring in de game te bouwen.

Ontwikkelaar Bulkhead heeft ondertussen een nieuwe trailer uitgebracht, die je hieronder kunt zien, waarbij de stretch goals voor de Kickstarter-campagne bekend gemaakt zijn. Mochten al deze doelen gehaald worden dan zal Battalion 1944 ergens in mei 2017 verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rowdy Oomen
8 jaren geleden

Eindelijk krijgen we weer een WW2 game! Hoop wel dat ze de personages aan gaan pakken, want hoe geweldig de omgeving eruit ziet, hoe slecht de poppetjes waar je tegen aan kijkt in de nieuwe trailer… Ze hebben nog tot 2017 om iedereen te overtuigen 😉

0
0
NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x